TurkMania Yetkin-Yönetmen

Cüzdan:
Para: 3080
Odun: 4160
ViP: 0
 | |
Azracik Yetkin-Yönetmen

Cüzdan:
Para: 5555
Odun: 6547
 | Konu: Geri: Naylon üyeler 23/5/2009, 20:25 | |
| Admin abiye katılıyorum, Zaten benim başından beri savunduğum temel fikirde buydu. Omurgayı sağlam tutalım yeter. Çokluktan ziyade netlik daha önemli bir grubun bir zümrenin 100 kişi yada 1000 kişi olması birşey ifade etmez. Etkili 10 kişi etkisiz 1000 kişiden daha hayırlıdır.
Madem herkes birşey öneriyor benimde bir önerim var. Grupta etkin olmayan herkesin üyeliğini iptal edelim. İlla birilerinin hatırı ile sadece sayımız çok olsun mantığıyla üye olanları kafadan silelim derim.Çokmu radikal bir karar oldu bilmiyorum.Ama hareketsizlik bizlere yakışmıyor.Nedense hep ağlıyoruz mapus talihi olsa gerek bu milletimizin, ama Osmanlıdan sonra.
Ne zaman girsem Foruma bir kişi online oda benim. Birde ne şartlarda foruma girdiğimi bilseniz herhalde benimle iftihar edersiniz Neye layıksak o şekilde yönetiliriz zincirini kıralım artık Vesselam.  [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Birde dipnot Aşırı kalabalık tavuk kümesi normalden az yumurta üretir. Duyduğuma inanmam; gördüğümün yarısına, yaptığımın tamanına inanırım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
efem003 Diamond-Grafiker

Cüzdan:
Para: 1546
Odun: 3542
 | Konu: Geri: Naylon üyeler 23/5/2009, 20:35 | |
| bencede guzel fıkırler aktıf uye lazım sahsen ben sureklı onlıne olmaya calısıyorum ve 1 tanede olsa konumu acarım gıderım ha bazan olur konu acmam ıcımden gelemyıncede bısey yapmam bazan olur galyana gelırım 500 1000 msj yaparım bazan olur 1 mesaj yaparım bu sekıldede uyelerımızın onlıne olmasını ısterız. Saygılar İyi Forumlar. |
|
Azracik Yetkin-Yönetmen

Cüzdan:
Para: 5555
Odun: 6547
 | Konu: Geri: Naylon üyeler 23/5/2009, 20:39 | |
| | efem003 demiş ki: | | bencede guzel fıkırler aktıf uye lazım sahsen ben sureklı onlıne olmaya calısıyorum ve 1 tanede olsa konumu acarım gıderım ha bazan olur konu acmam ıcımden gelemyıncede bısey yapmam bazan olur galyana gelırım 500 1000 msj yaparım bazan olur 1 mesaj yaparım bu sekıldede uyelerımızın onlıne olmasını ısterız. Saygılar İyi Forumlar. |
Destegin icin tesekkurler.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Birde dipnot Aşırı kalabalık tavuk kümesi normalden az yumurta üretir. Duyduğuma inanmam; gördüğümün yarısına, yaptığımın tamanına inanırım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
efem003 Diamond-Grafiker

Cüzdan:
Para: 1546
Odun: 3542
 | Konu: Geri: Naylon üyeler 23/5/2009, 20:42 | |
| rica ederım ben admınlıgını yaptıgım forumda arkadasla kurmustuk 2 kısı sureklı konu acardık 3000 4000 msj ım vardı baktım arkadas ılgılnemıyo kımsede ılgılenmıyo butun konularımı sılmıstım  acımadım |
|
Inna Yetkin-Moderatör

Cüzdan:
Para: 10
Odun: 20
 | Konu: Geri: Naylon üyeler 26/12/2009, 11:29 | |
| evet hak veriyorum... elimden geleni yapicam  |
|